ARTIEST: Maarten van Praag

Maarten van Praag: een aangenaam hees, indringend en herkenbaar stemgeluid. Liedjes die je raken, recht naar het hart. Maarten is een zanger en een verhalenverteller, een muzikant en een performer.

De rode draad in zijn bestaan als liedjesschrijver vormen de ontmoetingen met tal van mensen die hij op zijn pad tegenkomt. Zijn palet wordt gevormd door de momenten dat zijn leven dat van een ander kruist. Maarten van Praag is een muzikant die met beide benen in de wereld van nu staat.

De afgelopen tien jaar legde Maarten – kleinzoon van de legendarische zanger Max van Praag - vele kilometers af binnen de muziekwereld. Hij was frontman van de groep City to City (nummer 1 hit, Edison, etc). In 2011 verscheen zijn solodebuut; ‘Between Space and Time’. Een op Britse leest geschoeid album, vol sterke luisterliedjes dat mooie kritieken oogstte.

OUDE OPTREDENS VAN Maarten van Praag

  • 07 apr
  • 25 jun
  • 30 nov `14
  • 16 - 18   jan

KOMENDE OPTREDENS VAN Maarten van Praag

Wij hebben geen informatie over komende concerten of festivaloptredens van Maarten van Praag. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

OUDE OPTREDENS VAN Maarten van Praag

CD-RECENSIES

Maarten van Praag Shells And Stones cover

Maarten van Praag - Shells And Stones

Na 25 minuten genieten bleef het opeens stil. “Is hij nu al afgelopen?” , was de eerste gedachte die er in mijn hoofd omging. Maarten van Praag is nog geen grote naam in...

Live gezien door: