Joe Matera

Uit: Sydney - Australië

JOE MATERA is een veteraan onder de gitaristen en heeft een aan vele albums meegewerkt voor verschillende prominente artiesten en projecten in Europa.

Europese Tour Mei 2014 Terra Firma

Short bio.
JOE MATERA is een Australische solo- instrumentale rock artiest, singer-songwriter voor de in Europa gevestigde platenlabel WAR Productions. Rock gitarist Joe heeft bijgedragen aan een aantal verschillende Europese projecten en opnames. Heeft gewerkt met de legendarische Amerikaanse producer Tom Werman( Motley Crue , Cheap Trick , Poison )die twee tracks voor de voormalige band van Matera heeft geproduceerd ; Joe diende als lead gitarist in het orkest voor de lokaal bekroonde producties van Les Miserables en Chess , en heeft gedeeld het podium met enkele Australische top acts . In november 2011 bracht hij ' Slave To The Fingers ' een volledig elektrische instrumentale EP cd uit via Europese platenlabel WAR Productions .
In april 2012 Joe speelde hij samen met de legendarische Engels singer-songwriter Steve Harley voor een serie live akoestische optredens voor radio en TV. September 2012 release van 'Creature Of Habit' De single'Fallen Angel’ uitgegeven in Europa is een succes.
In september 2012 zijn eerste toer door Europa. November 2013 komt de release van zijn derde cd uit 'Terra Firma' via WAR Productions. Joe Matera bereidt zich voor op een uitgebreide Europese tournee Terra Firma in mei 2014 met live shows in Oostenrijk, Duitsland, Nederland en Engeland.


Contactpersoon voor europese tour Joe Matera:
Monica Scheepers
[email protected]
06 25100300


Joe Matera: Australia
Alex Wieser @ W.A.R Productions in (Austria),
Monica Scheepers and Marc Schneiders (Netherlands)
Klaus Stracke @ KS Music in Germany.

KOMENDE OPTREDENS VAN Joe Matera

Wij hebben geen informatie over komende concerten of festivaloptredens van Joe Matera. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.