Robsher

Robsher werd geboren als Robert Scherpenisse op 17 Oktober 1990 in Amersfoort. Zijn liefde voor muziek begon al op jonge leeftijd.
Op zijn 5e zong hij veel en vanaf zijn 15e maakte hij al elektronische dance muziek.
Het jaar 2006 was dan ook het jaar waarop een nieuwe wereld zich opende, urenlang luisteren naar Sensation White cd’s en house muziek waar hij de inspiratie vandaan haalde en dat gebruikte in zijn eigen gecomponeerde producties.
Op zijn 18e begon hij als amateur dj en draaide hij in zijn vrije tijd op de wat kleine huisfeesten, sinds zijn 21e is draaien en produceren zijn werk geworden.
Zo draait hij nu wekelijks in verschillende clubs/cafes/discotheken zowel in het binnen als buitenland en zal ook zeker niet ontbreken op festivals in de zomer maanden. Zijn eigen sounds ligt toch voornamelijk bij de Latin House, veel eigen edits van commerciële pakkende platen met een eigen draai zorgen keer op keer weer voor een goede eigen draai en exclusieve sets. in het jaar 2013 heeft hij naam gezet door een DJ Contest te winnen in zijn home town Amersfoort.
2014 is het jaar van vele producties die uit zullen gaan komen op verschillende dance labels, zo gaan we niet alleen veel zien van Robsher, maar vooral ook horen!

OUDE OPTREDENS VAN Robsher

  • 30 aug

KOMENDE OPTREDENS VAN Robsher

Wij hebben geen informatie over komende concerten of festivaloptredens van Robsher. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

Robsher NIEUWS