Betty's Bookstore

Uit: Brabant - Nederland

Zes vrienden met dezelfde passie voor muziek hebben elkaar gevonden in Betty's Bookstore. Met een dosis fun en een bijzondere drive voor kwaliteit bewandelen deze muzikanten de niet-geijkte muzikale paden. Waarom?...omdat het kan!

Met uitstapjes naar eigentijdse pop, snoeiharde rock, zwoele soul en opzwepende dance valt deze allround coverband nu eens niet in een hokje te stoppen. Grenzen worden verkend en overschreden om een breed publiek te laten genieten van goede en afwisselende muziek. Live on stage zet de band een dynamische show neer met voor ieder wat wils.

In 2012 opende Betty's Bookstore haar 'deuren'. Met de wortels in de Brabantse grond is ieder lid opgegroeid met muziek en is het bouwen van een feestje met de paplepel ingegoten. Na een moeilijke periode is de band weer op volle sterkte en helemaal terug. Met leuke optredens op zeer diverse podia ga je ze vast snel eens beleven en onthouden.

Betty's Bookstore is:
Marlies Driessen (zang)
Gijs Meijer (zang)
Ralph Hopstaken (toetsen)
Gerben Buurman (gitaar)
Pieter Luyten (bas)
Tom Vermeulen (drums)
Pieter Vestjens (RIP)

OUDE OPTREDENS VAN Betty's Bookstore

  • 27 jun

KOMENDE OPTREDENS VAN Betty's Bookstore

Wij hebben geen informatie over komende concerten of festivaloptredens van Betty's Bookstore. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.