The Sirens

Nederland

Drie pioniers uit de female fronted metal scene hebben de krachten gebundeld: Liv Kristine, Anneke Van Giersbergen en Kari Rueslåtten.

Tegenwoordig zijn er talrijke female fronted metal bands, maar dat is weleens anders geweest. In de jaren ’80 kreeg Doro succes als frontvrouw van Warlock, gevolgd door The 3rd And The Mortal, The Gathering en Theatre of Tragedy in de jaren ’90 . Om de revival van de female fronted rock te vieren bundelen de metal zangeressen Kari Rueslåtten (The 3rd And The Mortal), Anneke van Giersbergen (The Gathering) en Liv Kristine (Leaves’ Eyes, Theatre Of Tragedy) de krachten. Het idee om samen op tour te gaan ontstaat in 2013 geboren wanneer Anneke Van Giersbergen Kari vraagt voor een duet op haar album ‘Drive’. In juli 2013 ontmoeten Liv en Anneke elkaar op het Masters of Rock festival en dan staat hun plan om samen op tour te gaan vast. De setlist bevat songs van The 3rd And The Mortal, The Gathering en Theatre Of Tragedy als nummers van de solo carrières van Kari, Anneke en Liv.

OUDE OPTREDENS VAN The Sirens

  • 13 - 15   aug
  • 17 dec `14

KOMENDE OPTREDENS VAN The Sirens

Wij hebben geen informatie over komende concerten of festivaloptredens van The Sirens. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

OUDE OPTREDENS VAN The Sirens

Live gezien door: