Koos Busters

Nederland

KOOS BUSTERS
Sinds 2013 is ska- en reggaeband Koos Busters actief op de Nederlandse podia. In 2014 brachten ze met de cover “I won’t let you go” hun eerste single uit. Het nummer schopte het tot een hoge notering in de i-Tunes Reggae Top 50. Inmiddels wordt hard gewerkt aan een breder eigen repertoire. Begin 2015 komt de single “Quit my job” uit. Dit nummer werd speciaal voor de Zwolse skaband geschreven door Geert Leurink die in 2014 ook nog een nummer schreef voor Lorrainville.

Koos Busters bewijst tijdens optredens dat ska en reggae garant staan voor dansend en dorstig publiek. Met covers van onder andere Madness, The Specials en Bad Manners is een klein aantal nummers te horen uit de eighties 2 Tone periode. De Zwolse band grijpt ook terug op de Jamaicaanse roots van de ska, bijvoorbeeld met nummers van de Skatalites. Met deze reis van rocksteady via eighties 2 Tone naar Third Wave is Koos Busters dé ideale Ska Tribute Band. De aanstekelijke eigen nummers passen naadloos in dit brede repertoire en vinden direct gehoor bij een breed publiek.

Natuurlijk staat Koos Busters met een bezetting van 8 man graag op een groot podium. Dit doen ze op diverse festivals. Kroegoptredens worden met net zo veel liefde aangenomen en ook in kleine ruimtes spat de energie er van af. Met bas, drums, toetsen en gitaar wordt de muzikale basis neergezet. De 3-koppige blazerssectie met trombone, saxofoon en trompet mag bij ska én reggae niet ontbreken. Leadzanger en frontman Meindert wordt vocaal door 3 bandleden ondersteund. Koos Busters; voor als er gedanst moet worden!

OUDE OPTREDENS VAN Koos Busters

  • 24 - 26   jun
  • 27 feb `15

KOMENDE OPTREDENS VAN Koos Busters

Wij hebben geen informatie over komende concerten of festivaloptredens van Koos Busters. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

OUDE OPTREDENS VAN Koos Busters