Festival: Crème de la crème 2003

vr
28
nov
za
29
nov
zo
30
nov

Crème de la crème 2003

Den Haag, Nederland

Nieuw festival van Mojo, met een muzikaal wijd programma. Er is ook aandacht voor standup comedy en cabaret. Er spelen vooral Nederlandse acts. De eerste namen die bekend zijn gemaakt: Trijntje Oosterhuis, Van Dik Hout, Twarres, Sanne Wallis de Vries, Wilko Terwijn, Jörgen Raymann, Paul de Leeuw, Bløf, Karin Bloemen, Arie & Silvester, Sjaak Bral, comedygroep Boom Chicago & Op sterk water en de finalisten van het Cameretten Festival. zij zullen verspreid over tien podia optreden.

Er zijn alleen dagkaarten te koop voor het Douwe Egberts Creme de la Creme festival. Kaarten voor de vrijdag 28 en zaterdag 29 november kosten € 37,50, voor het programma-onderdeel Op de Koffie bij Paul de Leeuw op zondag 30 november kosten de kaarten € 15,-.

Kaarten zijn verkrijgbaar via de Ticketservice 0900 – 3001250 ( € 0,45 p.m.), www.ticketservice.nl, de grotere postkantoren, VVV’s, GWK’s en de bekende voorverkoopadressen.

Je kunt je kaarten ook online bestellen via de site van Ticket Service Nederland.

Crème de la crème 2003 heeft al plaatsgevonden

Let op! Crème de la crème 2003 startte op vrijdag 28 november 2003.
Dat is 7423 dagen geleden.

Bevestigde artiesten


REISINFORMATIE

We adviseren u met het openbaar vervoer naar Den Haag te reizen vanwege de beperkte parkeermogelijkheden bij het Nederlands Congres Centrum en mogelijke files.

Het Nederlands Congres Centrum in Den Haag is te bereiken met tram 8, 10 en 17 of met bus 4 en 14. Vertrektijden: per lijn circa elke tien minuten.

Na afloop van het festival rijden er nachttreinen vanaf Den Haag CS naar:
- Delft CS/Rotterdam CS: ieder uur van 01.33 tot 05.33 uur
- Leiden CS/Schiphol/Amsterdam CS/Utrecht CS: ieder uur van 01.23 tot 05.23 uur

Parkeergelegenheid bij het Nederlands Congres Centrum is beperkt. Indien u toch met de auto komt dient u gebruik te maken van de parkeergarage gelegen onder het Nederlands Congres Centrum of de parkeergarages aan de CentrumRING. Klik hier voor aanvullende informatie over parkeren, wegwerkzaamheden en omleidingen.

Crème de la crème 2003 artiesten op de podia

Crème de la crème 2003 artiesten op de podia

LEDEN DIE HIER NAAR TOE ZIJN GEWEEST