Laatste kans: Festivalinfo Festivalkalender

Door Sheryla op 26 mei 2010 - 17:22 1 Zoals in eerdere berichtgeving was te lezen hebben we dit jaar wederom een Festivalinfo Festivalkalender laten drukken. De kalender bevat mooie live foto's van het afgelopen jaar en ook staan alle belangrijke festivals erin aangegeven.

Dit is de allerlaatste kans om de festivalkalender dit festivalseizoen aan je muur je te kunnen hangen. We hebben namelijk nog maar één doos met kalenders op kantoor staan (wees er snel bij!) die je tegen kostprijs kunt aanschaffen. Je krijgt dan de kalender op dik papier met ringband thuisgestuurd.

Ben jij geinteresserd? Voor 3 euro per kalender + 2 euro verzendkosten (voor België 3,50 euro) ligt de kalender, over een paar dagen bij jou thuis. Als je meerdere kalenders wilt bestellen, dan betaal je per twee stuks eenmaal verzendkosten.

Om de kalender te bestellen stuur je een email naar acties@festivalinfo.nl (met als mail-onderwerp: Festivalkalender). In deze email zet je je adresgegevens en hoeveel kalenders je wilt bestellen. Wij sturen je dan onze bankgegevens en een code. Als het geld onder vermelding van die code bij ons binnen is, dan doen wij je kalender op de post.thepowerfestnews.jpg20

SUM 41 STELT EUROPESE TOURNEE UITDe geplande Europese optredens van Sum 41 zullen helaas geen doorgang...

lowlandsnewss.gif11

LOWLANDS MAAKT CABARETNAMEN BEKEND De organisatie van Lowlands brengt vandaag een rijtje cabaretnamen naar...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.