Jubileum editie voor Appelsap

Door Marz667 op 17 juni 2010 - 11:43 1 Op zondag 1 augustus zal het muziekpodium van het Oosterpark in Amsterdam wederom getransformeerd worden in een bruisende stage voor binnen- en buitenlandse hiphop, soul en electronische acts en dj's. Dan zal namelijk Appelsap gehouden worden.

Ook dit jaar kunnen de bezoekers van Appelsap weer rekenen op een aantal verrassingen in de programmering. Naast nieuw binnen- en buitenlands talent is Appelsap vanouds hét podium voor de top van de Nederlandse underground scene. Vele klassiekers hebben reeds de revue gepasseerd, of zijn klassiekers geworden door hun optreden op dit unieke gratis openlucht festival. Appelsap biedt in haar programmering ruimte aan vernieuwende muziek zonder haar Hiphop roots te vergeten. Het festival manifesteert zichzelf als meeting place voor groot en klein talent en als melting pot voor muziekliefhebbers uit Amsterdam en ver daarbuiten.

Ga je net zo hard op festivals als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



pukkelpop2010news.jpg17

PUKKELPOP RAAKT MOGELIJK VOOR HET EERST IN ZIJN...Het loopt storm voor Vlaamse zomerfestivals. Bij dit tempo bereiken grote...

HiphopinDuketownnews1

HIPHOP IN DUKETOWN 2010 IS COMPLEET De programmering van het gratis hiphopfestival Hiphop in Duketown is...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.