Vodafone maakt Sziget een communicatie paradijs

Door Marz667 op 20 juli 2010 - 14:05 1 De honderdduizenden fans van muziek en technologie, krijgen Szigetfone voorgeschoteld. Dit is speciaal ontwikkeld voor de Sziget-festivalgangers. Sziget InfoSMS is een gratis sms-dienst met nuttige informatie en updates en een herlaadkaart betalingssysteem. Iedereen met een week- of een dagkaart zal in aanmerking komen voor een Szigetfone-handset en in staat zijn om nationaal en internationaal te communiceren op het extreem lage VitaMAX Sziget-tarief. De telefoon zelf is helemaal trendy en kan gepersonaliseerd worden volgens de muzikale stijlen.

Szigetfone is uitgebracht door Vodafone Hongarije en is de ideale metgezel voor bezoekers van het centrum meest populaire muziek festival van Europa. De handset is slijtvast, maar de echte schoonheid ligt verborgen binnen: Szigetfone biedt een uniek laag beltarieven voor muziekfans. Szigetfone-gebruikers kunnen bellen of teksten elkaar voor zo weinig als 10 HUF / minuut.

Aangezien het festival heeft een groot internationaal publiek waaronder bezoekers uit buurlanden en ook Duitsland, Nederland en het Verenigd Koninkrijk, kunnen ze bellen met hun vrienden en familie thuis slechts 100 HUF / minuut en teksten hun ervaringen voor slechts 30 HUF / minuut.

Het tarief wordt gegarandeerd beschikbaar tot 31 december 2010, de internationaal telefoongesprek tarieven zal blijven op de uniek lage 100 HUF per minuut tot 31 augustus 2010.freshtivalnews

FRESHCOTTON KOMT MET NIEUWE VORM GARAGE SALEFreshCotton heeft weer een nieuwe vorm bedacht voor de immens populaire...

thedoorsnews.jpg

SUIKERROCK KICK-OFF VOLLEDIG UITVERKOCHT Alle tickets voor de Suikerrock Kick-Off van dinsdag zijn de deur uit....

REACTIES

geen avatar
di 20 jul 2010 15:31

memartin ... Automatisch laten vertalen zeker? Bron: http://www.sziget.hu/festival_english/news/vodafone_is_turning_sziget_into_a_communications_paradise.10153.html

Als iemand Hongaars kan, zou hij/zij dit dan toe kunnen lichten: http://szigetfone.com/

 0
Avatar frankivo
di 20 jul 2010 15:31

frankivo ik zie ook nog niet helemaal wat dit betekend voor ons

 0
geen avatar
di 20 jul 2010 18:31

Capzilla Dit houdt in voor ons dat we voor 7 euro een speciale prepaid Sziget telefoon kunnen kopen waarmee we voor 3 cent onderling kunnen sms'en of bellen, voor 10 cent naar huis kunnen sms'en en voor 30 cent per minuut naar huis kunnen bellen.

 0
Avatar reijntje
di 20 jul 2010 18:34

reijntje Goed initiatief!

 0
geen avatar
di 20 jul 2010 18:38

Capzilla Op www.sziget.hu/festival_english vind je overigens de complete tekst, en op szigetfone.com kun je de skins zien, verder staat daar nauwelijks iets wat er ook niet al op de Sziget site staat.

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.