Gay Pride feest op Leidseplein en Panama

Door Marz667 op 22 juli 2010 - 14:57 1 Op zaterdag 7 augustus is het weer Gay Pride in Amsterdam. Iedereen die gay(minded) is kan komen genieten, flirten en feesten op de verschillende feesten in de hoofdstad.

Zo ook bij Boom Chicago op het Leidseplein. Onder begeleiding van burlesque performances, Twisted Disco Nymph DJ Alex en DJ Lupe wordt er gefeest. De videoschermen worden gevuld met beelden van visual artist Martin Duvall en live staan het Berlijnse multitalent en dandy pur sang Mz Sunday Luv en de Franse electroproducer Electrosexual naast elkaar.

Tijdens de jaarlijkse Gay Pride is er ook Latin Lovers in de trouwe locatie Panama. Een avond vol trommels en conga's, ijskoude cocktails, tropische temperaturen met vlinders, kokosnoten, palmbomen en dat alles in een Braziliaanse sfeer die Latin Lovers juist zo lief is. Achter de draaitafels staan o.a. Lucien Foort, Jip Deluxe, Jasper Clash & MC Roga, DJ Kbca, DJ Nilzon, DJ Anderson Balbino en DJ Paolo Cosac.

Wekelijks het belangrijkste festivalnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



pukkelpopweare25news24

PUKKELPOP KOMT MET VOORLOPIG TIJDSCHEMADe Pukkelpop-website had geen officieel tijdschema vrijgegeven, maar plots...

geendadenmaarwoordennieuws09

GEEN DADEN MAAR WOORDEN FESTIVAL IN ROTTERDAM EN... Zaterdag 9 oktober en zaterdag 23 oktober 2010 vormen Rotterdam en Utrecht...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.