Beatstad breidt festivalterrein uit

Door Marz667 op 05 augustus 2010 - 10:42 1 Het Haagse festival Beatstad was eventjes uitverkocht, maar doet komende zaterdag tóch weer 5000 kaarten in de verkoop. De organisatie gaat het terrein op het Malieveld anders inrichten, zodat er meer mensen bij kunnen. In totaal rekent Beatstad op 28 augustus nu op zo’n 40.000 bezoekers. “Er was nog zoveel vraag naar kaartjes, ook omdat het vakantie was en veel mensen waarschijnlijk dachten ‘oh, dat komt nog wel’”, legt organisator Arwin Touw uit. “Die willen we niet teleurstellen, vandaar dat we hebben gekozen het terrein aan te passen. Het is natuurlijk prachtig dat er in tijden van crisis zoveel belangstelling voor Beatstad is.”

Anouk is dit jaar afsluiter van het festival, waar verder nog Waylon, Caro Emerald, Rebelle en Di-rect op het programma staan. De laatste jaren strikte Beatstad steeds een grote internationale act als headliner, nu staan er weer louter artiesten van eigen bodem. Het heeft de kaartverkoop blijkbaar alleen maar gestimuleerd. “Anouk is niet alleen razend populair, ze is deze zomer verder ook niet zo heel vaak live te zien geweest”, meent Touw. “Okee, ze heeft haar twee shows in het Westerpark gehad en ze staat straks op Lowlands, maar ze maakt geen uitgebreid festivalrondje. En bij ons kost het maar 25 euro en komt ze gewoon een set van anderhalf uur spelen, dat is natuurlijk een koopje.”

Wekelijks het belangrijkste festivalnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



appelsapnews.jpg

10 JARIG APPELSAP TREKT TEGEN DE 10.000 BEZOEKERS?Bijna tienduizend mensen kwamen naar Appelsap, om in het Amsterdamse...

lovelandfestival2010news

FIGHT CANCER TOUR GROOT SUCCES De start van Fight Cancer On Tour To Loveland Festival is een feit. De steden...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.