Politie zeer tevreden over veiligheidsbeleid Solar 2010

Door Marz667 op 10 augustus 2010 - 11:53 1 Van vrijdag 6 t/m zondag 8 augustus was het feest in Roermond! Het nieuwe Solar Weekend had o.a. Audio Bullys, Boys Noize, The Opposites en Junkie XL op het programma en was druk bezocht. Het festival wist gedurende het driedaagse festival 40.000 bezoekers aan te trekken.

De politie meldt over het algemeen zeer tevreden te zijn over het veiligheidsbeleid op het festival. De reddingsbrigade heeft wel ruim dertig mensen uit het water gehaald die in het donker aan het zwemmen waren. Volgens Jules van Herten, voorzitter van de reddingsbrigade in Roermond, waren de uit het water geviste festivalgangers vrijwel allemaal onder invloed van drank of drugs.

Altijd op de hoogte van al het festivalnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Benicassim1

FESTIVAL INTERNACIONAL DE BENICÀSSIM KOMT MET DATUMHet Spaanse Benicàssim festival is een ervaring die mensen uit vele landen...

rottepop1

TEGENVALLENDE KAARTVERKOOP BLOKKEERT ROTTEPOP Het festival Rottepop in het Lage Bergsche Bos in Bergschenhoek is afgelast....

REACTIES

Avatar wokkel
di 10 aug 2010 13:14

wokkel de regels waren anders ook behoorlijk verscherpt tov vorig jaar...........desalnietemin een geweldig feest.(beter dan Lowlands de laatste jaren!)

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.