Winnen: 3x2 kaarten finale avond Haagse Pop Week

Door tomvanbavel op 11 oktober 2010 - 14:43 1 Aanstaande donderdag 14 oktober gaat de Haagse Pop Week 2010 van start. Het is alweer de 10e editie van het festival, met optredens, seminars, debatten en popprijzen. Op de finale avond op 23 oktober in het Paard van Troje zijn er verschillende optredens van o.a. Gruppo Sportivo, Rigby en Soul Sister Dance Revolution. Deze avond worden ook de Haagse Popprijzen uitgereikt.

Wil je er op 23 oktober tijdens de finale avond bij zijn? Dat kan! Festivalinfo mag 3x2 kaarten + 6 consumpties per setje weggeven.

Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is aangeven in je Agendainfo dat je graag naar de Haagse Pop Week 2010 wilt (Dat doe je hier). Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai.

Stuur de link van je Agendainfo-gebuikerspagina (met daarin aangegeven dat jij naar de Haagse Pop Week 2010 zou willen) naar [email protected] onder vermelding van 'Haagse Pop Week 2010' en vermeld in het mailtje je volledige naam.

Altijd op de hoogte van al het festivalnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



geldnews.jpg11

SUBSIDIEPROBLEMEN DE KADE EN MOISE FESTIVALVorige week werd bekend waar de gemeente Zaanstad gaat bezuiniging op het...

neuroticdeathfestnews.jpg8

NEUROTIC DEATHFEST KONDIGT NIEUWE NAMEN EN CAMPING AAN Op 29 en 30 april 2011 zal het death metal festival, Neurotic Deathfest, weer...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.