Festivalinfo/Podiuminfo zoekt recensenten en fotografen!

Door HarmG op 24 november 2010 - 12:40 1 Met een bomvolle concertagenda en een nieuw festivalseizoen in het vooruitzicht, kan ons team van live-reviewers en fotografen wel wat versterking gebruiken. Festivalinfo en Podiuminfo voorzien dagelijks meer dan 30.000 mensen van informatie en naast de nieuwsberichten zijn live reviews in tekst en beeld een belangrijk onderdeel. We zijn op zoek naar personen voor de volgende functies:

Live recensenten
Volg je een journalistieke opleiding en heb je er interesse in om over muziek te schrijven? Of doe je iets anders, maar ben je inmiddels aardig bedreven in het schrijven over muziek? Dan kunnen wij je goed gebruiken! We zijn op zoek naar recensenten die zowel openstaan voor kleinere concerten (denk aan zalen als Tivoli de Helling, Oude Zaal Melkweg etc.) als grotere optredens (denk Paradiso, HMH, Ahoy, Gelredome). Natuurlijk kan je voor ons ook de festivalweides af!

Fotografen
We zijn op zoek naar mensen met een passie voor live fotografie die beschikking hebben over een professionele camera. Net als voor het recensieteam, zijn we op zoek naar fotografen met een brede interesse en die dus niet enkel azen op grote festivals en stadionconcerten.

Cabaret
Het cabaretseizoen is in volle gang en daarvoor zijn wij ook op zoek naar recensenten en fotografen. Cabaretinfo heeft goede contacten met diverse organisatoren en je zult de mogelijkheid hebben om naar zo goed als alle shows naar keuze te kunnen.

Dance cd-recensenten
Bij de cd-recensies zijn we aan het proberen meer dance-releases te bespreken. Momenteel ligt de nadruk erg op pop / rock / metal, terwijl de dance volop in beweging is en wat onderbelicht wordt. Wij zoeken daarom dance-recensenten. Onder dance verstaan we techno, electro, house, maar ook ambient en sound-scapes. We zoeken bij voorkeur iemand die hier vrij allround in is.

Let wel op: het gaat hier om functies op een vrijwillige basis. Wel staat Festivallinfo/Podiuminfo met meer dan 30.000 bezoekers per dag uitstekend op je CV. Bovendien word je begeleid door een team met veel ervaring in de journalistiek, die je helpen een betere recensent of fotograaf te worden.

Interesse? Stuur dan een mailtje met de functie waar je interesse in hebt met motivatie en CV naar [email protected]. Aanmeldingen voor Cabaretinfo kunnen naar [email protected], eveneens met CV en motivatie. Voor de cd-recensies kun je een mailtje sturen naar [email protected], met daarbij een motivatie en een proefrecensie van ongeveer 300 woorden.

Nooit meer belangrijk festivalnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



coldplaynewss.jpg11

COLDPLAY OP ROCK AM RING/ROCK IM PARKDe festivals Rock am Ring en Rock im Park zijn vandaag met een bijzonder...

eurosonicnoorderslagnews.jpg

HANDJEVOL NIEUWE NAMEN VOOR EUROSONIC NOORDERSLAG Een paar dagen voordat de voorverkoop van Eurosonic Noorderslag van start...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.