Valentijnsactie bij Festivalinfo/ Podiuminfo!

Door Marz667 op 14 februari 2005 - 00:08 1 ==== deze actie is afgelopen ====

Podiuminfo is vandaag een maand on-line en het is Valentijnsdag. Genoeg redenen vonden wij om weer eens massaal dingen weg te gaan geven! Deze keer geven we verschillende dingen weg van de crossover band Dreadlock Pussy en van de nu-metal/rock band V-Male.

Met dank aan V-Male kunnen we een aantal keer het album en de twee singles hiervan afkomstig weggeven. Het gaat hier om: W.H.A.T., Stereotype Me (Same Old Thing) en Me’s Not Nice.

V-Male stond op de eerdere editie van Fields Of Rock en is geïnspireerd door uiteenlopend bands als Creed, Linkin Park, Garbage, Live en Tori Amos. Dit met als sterkste wapen de goede stem van Sandra Peeters maakt het een geweldige band!

Naast het audio gedeelte mogen we ook veel plectrums weggeven en een aantal strings (als in: ondergoed) met het bandlogo erop! Klik hier voor een scan van de plectrums (in het echt veel mooier).


Met dank aan Dreadlock Pussy en Seamiew Records mogen we een aantal keer singles van hen weggeven en een sampler cd van hun platen maatschappij. Het gaat hier om: T Minus, Jacob’s Ladder en Seamiew Records Sampler 1.

Dreadlock Pussy maakt keiharde metal waar je je lekker bij af kunt reageren, vooral live. Misschien heb je ze al eens voorbij zien komen als support act van o.a. Rammstein en Machine Head.

Naast het audio gedeelte mogen we ook veel keycords van de band en hun sponsor weggeven.

Genoeg dus om weg te geven! Het enige wat je ervoor hoeft te doen is te mailen naar
acties@festivalinfo.nl voor 24 februari met als onderwerp de band waarvan je iets zou willen hebben (en evt. je voorkeur). In het e-mailtje ook graag meteen je volledige adres.pinkpop2005_goed

MINDFOLD OPENER PINKPOP 2005De emotionele rock band Mindfold heeft de finale van Nu of Nooit gewonnen...

klomppop

NIEUWE NAMEN KLOMPPOP 2005 Naast eerder door Festivalinfo bevestigde Inwine zijn er nu ook 4 andere...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.