Adv: Jägerland Tour dendert door: Volgende Stop Factory 010 in Rotterdam

Door HarmG op 30 november 2010 - 03:29 1 We worden er bijna een beetje emotioneel van; maar op 18 december is het al weer tijd voor het laatste feest van de Jägerland Tour voor dit jaar. Rotterdam is aan de beurt met onder andere Surkin, Logo en Wooden Constructions. En hopelijk heb je geen hoogtevrees, want het feestje vindt plaats in Factory 010, da's onderdeel van de Maassilo en bevindt zich op de tiende verdieping!

Er komen niet alleen erg fijne artiesten en is er uitzicht op een heuse skyline, maar het concept van de Jägerland Tour is uiteraard ook onveranderd. De tickets zijn niet gewoonweg goedkoop, maar er hoeft helemaal geen portemonnee getrokken te worden.

Om ook een kaartje te scoren moet je alleen even naar www.jagerland.nl/rotterdam waar de kaarten worden verloot onder alle inzendingen. Daar verschijnen trouwens ook dagelijks grappige blogs en andere leuke nieuwtjes, zoals foto’s, video’s en interviews van onder andere Sjammie de Money, Boemklatsch en The Flexican. Een website vol met levensbehoeften dus.

Ga je net zo hard op festivals als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Coldplay band28

COLDPLAY OP PINKPOP, KINGS OF LEON IN PIJPLEIDINGLang gingen de geruchten dat Coldplay komend jaar een aantal festivals zou...

downloadfestival.jpg2

NAAST SYSTEM OF A DOWN OOK AVENGED SEVENFOLD VOOR... Door het grote nieuws dat System of a Down terug is en verschillende...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.