Eurosonic en Sonicbids presenteren EuroSonicbids

Door HarmG op 03 december 2010 - 11:42 1 Eurosonic Noorderslag gaat een samenwerking aan met Sonicbids, de website die helpt bands te ontdekken en optredens te boeken, om een nieuw programma genaamd 'EuroSonicbids' te lanceren. EuroSonicbids is een joint venture dat Europese festivals financieel beloond voor het boeken van opkomend Europees talent.

Met dit programma worden maximaal 800 optredens op 400 festivals in heel Europa ingevuld, om te beginnen met de artiesten die optreden tijdens Eurosonic Noorderslag 2011. Op deze manier willen de twee partijen de groei van kleine, independant artiesten in de Europese muziekindustrie stimuleren.

Eurosonic Noorderslag vindt plaats van 13 tot en met 15 januari in Groningen. Op het programma staan acts als White Lies, Ginger Ninja, James Blake en Clare Maguire. Kijk hier voor al onze Eurosonic Noorderslag 2011 info.

Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



North Sea Jazz 2003 logo1

OOK NORTH SEA JAZZ START KAARTVERKOOPVanaf gisteren is het, net als voor vele andere festivals, mogelijk om...

dour 20112

EERSTE NAAM BEKEND VOOR DOUR 2011 Bij elk festival druppelen zo langzaam aan de eerste namen binnen en zo ook...

REACTIES

Avatar BasP
zo 05 dec 2010 12:03

Wrong Zal wel alleen voor die '3fm serious talent' bandjes zijn. Er is zoveel meer goed talent. Leuk idee dit, maar het is natuurlijk weggegooid geld.

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.