Oerol begint voorverkoop om BTW-regel te omzeilen

Door Marz667 op 14 december 2010 - 15:28 Ook theaterfestival Oerol wacht niet op de maatregel van de Tweede Kamer om de btw op de podiumkunsten te verhogen. Tot en met vrijdag 31 december kunnen liefhebbers, via de site van Oerol, paspoorten voor het jubilerende festival kopen met 6% btw èn tegen het paspoorttarief van 2010. Nu kopen, scheelt straks 13%.

Het Oerol-paspoort biedt toegang tot een deel van de programmering van Oerol, van straattheater, muziekpodia, festivalterreinen tot een twintigtal kleinere projecten die dagelijks doorlopend te bezoeken zijn. “Al zijn onze paspoorten niet zo hoog in prijs, toch vinden we dat we deze mogelijkheid van besparing niet kunnen laten liggen voor onze bezoekers,” aldus Marelie van Rongen, algemeen directeur van Oerol.

Oerol start normaliter in mei met de voorverkoop van haar toegangskaarten. Naast paspoorten zijn er dan ook toegangskaarten voor de theatervoorstellingen te koop. Omdat het theaterprogramma nog in ontwikkeling is, kunnen daarvoor nog geen kaarten worden verkocht. Oerol bestaat in 2011 30 jaar. Het festival vindt plaats van vrijdag 17 juni tot en met zondag 26 juni 2011.

Nooit meer belangrijk festivalnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



groezrock2011news7

THE BLACK PACIFIC EN SENSES FAIL OP GROEZROCK 2011De organisatie van Groezrock geeft af en toe eens wat namen vrij om het...

fotosnews.gif

NIEUWE (SFEER)VERSLAGEN OP FESTIVALINFO We moeten nog een aantal maanden wachten totdat we weer op de festivalweides...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.