Extra dag Highlands Festival en eerste namen

Door tomvanbavel op 11 januari 2011 - 11:26 1 Dit jaar vindt voor de derde keer het Highlands Festival plaats in het Stadspark Schothorst in Amersfoort. Het festival krijgt er dit jaar een extra dag bij, dus op 27 en 28 mei kan er genoten worden van blues en rock. Ook komt de organisatie met de eerste namen, North Mississippi Allstars, Lil' Ed & The Blues Imperials en Waylon zijn de eerste die op het affiche bijgeschreven mogen worden.

De voorverkoop begint op 15 januari. Een passe-partout kost 94 euro, maar er zijn ook losse kaarten beschikbaar. Een ticket voor 27 mei kost 45 euro en voor 28 mei 53 euro.

Ga je net zo hard op festivals als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



eurosonicnoorderslagnews.jpg1

NIET NAAR EUROSONIC NOORDERSLAG? VEEL BANDS OOK LOS...Is het niet gelukt om een ticket te krijgen voor Eurosonic Noorderslag? Niet...

Koninginnedag Kroontje2

LOVELAND MET QUEENSDAY IN AMSTERDAM Op zaterdag 13 augustus vindt Loveland Festival plaats, voor de zesde keer op...

REACTIES

geen avatar
di 11 jan 2011 16:00

rockingbrill.. Ben zeer benieuwd naar het vervolg van de bekendmakingen! Ben vorig jaar geweest en was overdonderd door de schoonheid van dit evenement, het is zeeer bijzonder opgezet topklasse feesie! Nu de rest van de topbands nog :)))))

 0
Avatar Impulzer
di 11 jan 2011 16:42

Impulzer Heeft dit festival iets met Schotse muziek te maken of zet de naam je op het verkeerde been?

 0
geen avatar
di 11 jan 2011 17:10

rockingbrill.. @Impulzer: In het originele bericht (althans in de nieuwsbrief die ik ontving) staat Highlands Rock & BLues Festival. Antwoord op je vraag is dus "nee". Maar dat wist je al gezien de bands... Het vindt plaats in "Hooglands/Amersfoort" vandaar die naam denk ik

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.