Nieuw festival Indiestad in o.a. Paradiso en Bitterzoet

Door Marz667 op 15 februari 2011 - 15:35 1 Paradiso komt met een nieuw festival. Naast tweemaal London Calling per jaar, wordt er ditmaal ook Indiestad georganiseerd. Het festival is een onderdeel van de al bestaande samenwerking tussen Paradiso en Concerto. Het Amsterdamse festival zal plaatsvinden van 18 tot en met 25 mei in verschillende Amsterdamse culturele gelegenheden.

De exacte locaties zijn nog niet bevestigd, maar de organisatie laat aan 3VOOR12 weten dat we i.i.g. kunnen rekenen op Paradiso, Bitterzoet, OT301, het MC Theater en De Duif. In De Duif komt een speciale kindvriendelijke muziekmiddag, in Bitterzoet zullen de leuke kleinere bands spelen en er komt een dag speciaal voor Amsterdamse bands.

Op het programma staat o.a. Caribou, Twin Shadow, Mercury Rev – Deserter’s Songs, Wolf People, The Cave Singers, Esben & the Witch, The Crookes, Die Anarchistische Abendunterhaltung, Thus:Owls, The Jezabels, Explosions in the Sky, Holy Ghost!, Fresh & Only's, Wild Beasts, Flash Guns, Cat’s Eyes en Sam Amidon.

Indiestad passe-partouts (geldig voor alle Indiestad-programma’s op alle locaties) kosten 80 euro en zijn alleen te koop bij Concerto in Amsterdam, vanaf zaterdag 19 februari. (Als je in het bezit bent van een passe-partout voor London Calling en een passe-partout wilt voor de hele week Indiestad, kun je je London Calling passe-partout inruilen).

Ga je net zo hard op festivals als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



frankrijknews2

NIEUWE NAMEN FRANSE METALFESTIVALS HELLFEST EN...De bands Dream Theater, Volbeat en Loudblast zijn vandaag bevestigd voor...

Tim Knol

TIM KNOL, CASE MAYFIELD E.A. OP NIEUW FESTIVAL IN... Bij bezoekerscentrum De Breek in Etersheim vindt dit jaar een nieuw festival...

REACTIES

Avatar Dionnism
di 15 feb 2011 15:38

Dionnism Kijk, dat vind ik nog eens leuk nieuws. Ben benieuwd welke bands er komen te spelen.

 0
Avatar Guidovm
di 15 feb 2011 16:02

Guidovm Alles wat daarna ook op ll zal spelen...

 -1
Avatar riazor
di 15 feb 2011 17:57

riazor dat is geen onaardige line-up zeg. The Cave Singers wil ik al heel lang zien, maar ik vermoed dat dit gewoon om het al eerder bevestigde optreden in Paradiso gaat (dat helaas pas 22.00 begint waardoor het nogal kansloos is voor mij).

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.