Nieuwe namen Duitse festivals Area 4, Rock am Ring en RhEINKULTUR

Door Marz667 op 22 februari 2011 - 11:11 1 De organisatie van Area 4 heeft nieuwe namen toegevoegd aan de affiche. Ook The National, Danko Jones, No Use For A Name, Jupiter Jones, Bouncing Souls en Turbostaat zullen naar Duitsland komen voor het festival in Lüdinghausen.

De band Monsters of Liedermaching komt naar Rock am Ring en Rock im Park. Het collectief bestaat uit zes singer-songwriters en werd gevormd in 2003 in Duitsland. Het bericht wordt bevestigd in een Youtube Trailer over de band, waarin ook de komende tourlijst bekend wordt gemaakt.

The Subways, Royal Republic, Blumentopf, Gallows en Jupiter Jones komen optreden op RhEINKULTUR. Het festival wordt op zaterdag 2 juli gehouden in Bonn, gelegen aan de Rijn op 20 km ten zuiden van Keulen. Informatie over de voorverkoop is momenteel (nog) niet bekend.

Ga je net zo hard op festivals als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



RonnieWoodnews3

RONNIE WOOD (THE ROLLING STONES) MET FACES NAAR...De Britse legende Ronnie Wood komt naar Nederland en België. De 63-jarige The...

roadburn2011news3

GOMER PYLE ZEGT ROADBURN FESTIVAL AF, SUNGRAZER... Gomer Pyle heeft hun komende optreden op Roadburn Festival geannuleerd....

REACTIES

geen avatar
di 22 feb 2011 11:28

Gijstebrij En vergeet Foo Fighters niet op Highfield op 21 augustus en op Frequency op de 20ste. Hopelijk pakken ze de 19de nog even mee op Lowlands!

 0
Avatar Maynard-J
di 22 feb 2011 11:43

Maynard-J The National weer op LL? Zou zomaar kunnen, maar dan maken ze het pas na de concerten in juli bekend. En dan staan ze zeker weten op een mooie plek in de Alpha.

 0
geen avatar
di 22 feb 2011 12:04

Gijstebrij Maynard-J schreef:
The National weer op LL? Zou zomaar kunnen, maar dan maken ze het pas na de concerten in juli bekend. En dan staan ze zeker weten op een mooie plek in de Alpha.


National staat daat weekend ook op hihgfield en frequency, dus waarschijnlijk geen lowlands

 0
geen avatar
di 22 feb 2011 12:35

komakose There is no pre-sale for Rheinkultur. Entrance is free!

 0
Avatar Rudie_
di 22 feb 2011 22:15

Rudie_ Gijstebrij schreef:
En vergeet Foo Fighters niet op Highfield op 21 augustus en op Frequency op de 20ste. Hopelijk pakken ze de 19de nog even mee op Lowlands!

Dus de Foo Fighters zijn in augustus dus weer/nog steeds in Europa? Mooi, dan blijf ik nog steeds hopen dat ze naar Sziget komen!

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.