Rotterdam krijgt nieuwe festivals

Door Frits89 op 28 februari 2011 - 10:01 1 Rotterdam krijgt een nieuw dance-evenement, het Now & Wow festival. Het muziekevenement volgt de Dance Parade op, dat vorig jaar ter ziele ging vanwege het aangescherpte evenementenbeleid in de havenstad.

Initiatiefnemer van dit festival is Ted Langenbach. Langenbach was ook de man achter de vroegere dansclub Now & Wow.

Met het evenement wil Langenbach het imago van Rotterdam als uitgaansstad verbeteren. Het nieuwe festival draait om meer dan alleen dancemuziek. "Het is een multidisciplinair festival met muziek, mode en beeldende kunst. Alle subculturen komen hier bij elkaar", aldus Langenbach. Het Now & Wow festival vindt in september plaats, de locatie is nog niet bekend.

Verder zal hij ook het festival Containerfest 0.1 gaan organiseren. Containerfest 0.1 vindt in september plaats in het vierhavengebied in Rotterdam en zal zich richten op elektronische muziek in de breedste zin van het woord. Door de focus op muziek zal het festival niet botsen met het programma van het Now & Wow festival, volgens Langenbach.

Nooit meer belangrijk festivalnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



hammerfall

HAMMERFALL KOMT NAAR DOKK’EM OPEN AIRDe power metal formatie Hammerfall bevestigt zijn komst naar Dokk’em Open...

Foo Fighters29

WERCHTER-DIRECTEUR VERWACHT FOO FIGHTERS OP PUKKELPOP Rock Werchter directeur Herman Schueremans heeft in een interview op De Nacht...

REACTIES

Avatar Guidovm
di 01 mrt 2011 08:41

Guidovm He dat dat daar nog kan en mogelijk is met dat beleid daar!

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.