DJ Tiësto geeft gratis concert bij Erasmusbrug

Door Marz667 op 09 maart 2005 - 12:05 1 Volgens nieuws.nl geeft DJ Tiësto op 1 april een show van een uur tegen het decor van de Erasmusbrug op de Wilhelminapier in Rotterdam. Dat meldt Michelle Mulder van TMF dinsdag. Het evenement 'Live at the bridge' is een initiatief van de muziekzender. Dit jaar vindt de uitreiking van de TMF Awards voor de tiende keer plaats.

Het evenement vindt tegelijk plaats met de live uitzending van de TMF Awards vanuit Ahoy' in de Maasstad. Daarom zal ook een aantal maal live geschakeld worden met de poptempel. Naast het concert van Tiësto geven de rockgroepen Intwine en Krezip een optreden.

TMF heeft volgens Mulder sinds 1998 een bijzondere band met Rotterdam. De afgelopen zeven jaar is de Award-show gehouden in Ahoy'. Het is voor het eerst dat de stad Rotterdam ook onderdeel is van de show.

De aangekondigde datum, 1 april, valt op. Dit is daadwerkelijk de datum dat de TMF-awards gehouden zullen worden. Festivalinfo gaat momenteel voor u na of TMF een evenementenvergunning heeft voor het houden van een evenement op de Wilhelminapier op genoemde datum. Indien dit niet het geval is en het gaat om een goed doordachte aprilgrap, leest u dit vanzelfsprekend zo spoedig mogelijk hier op Festivalinfo.nl.
Intwine speelt volgens haar site in ieder geval bewuste avond (ook?) al ergens anders...

Altijd op de hoogte van al het festivalnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



checkinfestival

A DAY'S WORK OP CHECK IN FESTIVAL 2005De emorockband A Day's Work uit Alkmaar is de eerste bevestigde band, die...

Electronation

DANCE VALLEY LINE-UP ELECTRONATION AREA BEKEND De line-up voor de Electronation area op Dance Valley op 5 en 6 augustus is...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.