Winnen: Oddstream Dubbel-LP (Limited Edition)

Door Frits89 op 06 april 2011 - 17:26 1 Oddstream is een communicatie en multimedia festival waarbinnen de participatie van de bezoeker en de interactie met de omgeving een grote rol speelt. We gebruiken het woord participatie als tegenhanger van passiviteit en onverschilligheid. Oddstream brengt inspirerende voorbeelden van participatie vanuit de kunsten, cultuur, communicatie en media bij elkaar, laat de bezoeker zelf participeren in het festival en schuwt tevens het debat niet.

Speciaal vanwege de eerste editie van Oddstream zijn er een aantal limited edition dubbel-LPs samengesteld. Tracks van de volgende artiesten zijn te bewonderen op de dubbel LP; T. Raumschmiere, Alec Empire, Kubus, Stagga, Rude 66, Sensory Overload, Coco Bryce, Grimm Limbo en Applescal. Deze artiesten treden tevens allemaal op tijdens Club Oddstream. Oddstream vindt plaats van 2 t/m 5 juni in Nijmegen.

Festivalinfo mag 4 van zulke mooie dubbel-LPs weggeven!

Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is een mailtje te sturen naar [email protected] onder vermelding van 'Oddstream' en vermeld in het mailtje je volledige naam en je adresgegevens.

Nooit meer belangrijk festivalnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



nieuwsdivers2.gif1

NIEUWE NAMEN LONDON CALLING, MOTEL MOZAÏQUE, IN... Cloud Control, Braids, Ty Segall en Ra Ra Riot komen naar London Calling....

frontstage

LUISTER FRONTSTAGE RADIO 37 VANAVOND! Pink Floyd, OFWGKTA, Miles Kane en meer in een en dezelfde radioshow kan...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.