ITGWO, Rise Against en meer in Frontstage Radio

Door HarmG op 27 april 2011 - 16:31 1 Net als Pinkpop vorig jaar en OOR dit jaar, vieren we bij Frontstage een jublieum. De veertig jaar halen we voorlopig niet, maar het is wel de veertigste uitzending! We babbelen met Ferry Roseboom over Into The Great Wide Open en draaien muziek van onder meer Rise Against, Thursday en EMA. Luisteren dus!

Elke woensdag van 18:00 tot 19:00 presenteert Martje Schoemaker Festivalinfo's eigen Frontstage Radio. Met de allerlaatste nieuwtjes, concerttips en natuurlijk een lading fijne muziek!

Zo'n programma maken is natuurlijk leuk, maar nog mooier zou het zijn als we ook wat luisteraars hebben. Het programma is via de ether (in Amsterdam en omgeving) te beluisteren via 106.8 FM, op 103.3 via de kabel en (natuurlijk) online via deze link. Schakel vanaf 18:00 om en laat je verrassen. Het programma is via de link live te beluisteren. Na de uitzending komt de show verder on-demand beschikbaar.

Uiteraard zijn we benieuwd naar jouw mening, dus deel die vooral met ons in de comments. Alle feedback is welkom. Tot vanavond op de radio!

Altijd op de hoogte van al het festivalnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



dour 2011

17 NIEUWE NAMEN DOUR 2011De organisatie van Dour blijft maar strooien met namen. Zo zijn vandaag de...

KsChoicenews

LINE-UP CASA BLANCA FESTIVAL VOLLEDIG De organisatie van het Casa Blanca Festival heeft de laatste namen...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.