Lowlands komt met programma Straattheater

Door HarmG op 06 mei 2011 - 12:36 1 Zoals we van Lowlands gewend zijn, draait het niet alleen maar om muziek op het festival. Zo is zojuist het programma van het traditionele Straattheater bekendgemaakt. Dit jaar lopen Monsieur IL, Exhibicionist walking Clowns, Steven de Peven alias Ans Jovisch, The Autograph Look-A-Like Man, Kamchátka, Natwerk’s Potattoo, Nepco studio - Het metafysisch Circus, Stichting Daad - La Danza en la Memoria over het terrein rond.

Daarnaast is er in de vorm van TV Wartburg een heuse openluchtbioscoop met vergeten beelden. Lowlands maakte afgelopen week nog bekend dat er op 10 mei een aantal kaarten opnieuw in de verkoop gaan. Hier vind je al onze Lowlands 2011 informatie.

Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



jazzmiddelheim

JAZZ MIDDELHEIM PAKT GROOTS UIT VOOR 30E EDITIEZo zal er behalve de aanwezigheid van grote namen als Toots Thielemans,...

onweus2

ANTWERP GIPSY-SKA ORKESTRA E.A. NAAR ON(W)IJS FESTIVAL Op het On(w)ijsfestival, zullen dit jaar ook NäP, The Gravediggers, Milkbar,...

REACTIES

Avatar Jovink
vr 06 mei 2011 14:20

Jovink ik ben benieuwd wat het allemaal zal zijn! die mobiele stoelendans van vorig jaar of jaar daarvoor was wel echt geniaal!!

 -1
Avatar Guidovm
vr 06 mei 2011 21:51

Guidovm Ik heb al hun dvd's!

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.