Winnen: 10x2 kaarten op het balkon met The Crookes

Door Frits89 op 16 mei 2011 - 13:10 1 Zaterdag 21 mei aan het eind van de middag betreedt The Crookes het 'Ajax-balkon' van de Amsterdamse Stadsschouwburg om daar een showcase-optreden te geven. Dat is voor iedere toevallige passant gewoon vanaf de straat te zien, maar mensen die in het bezit zijn van een London Calling-kaartje, maken kans om met The Crookes óp het balkon te belanden. Dezelfde avond zal de Britse band ook in Paradiso te zien zijn tijdens London Calling.

Wil je daarbij zijn? Dat kan! Festivalinfo mag namelijk 10x2 tickets weggeven voor dit zeer speciale optreden. Let op, je moet al wel in het bezit zijn van een London Calling-kaartje.

Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is een mailtje te sturen naar [email protected] onder vermelding van 'London Calling/The Crookes' en vermeld in het mailtje je volledige naam.

Altijd op de hoogte van al het festivalnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



pukkelpopnewss29

PUKKELPOP KRIJGT O.A. THE KILLS, KATY B, FAKE BLOOD Fake Blood, Matthew Dear, Etienne de Crécy, Azari & III, Highbloom,...

amsterdamcomedynewss.jpg

LINE-UP AMSTERDAM COMEDY FESTIVAL COMPLEET Met de toevoeging van de robot-comedian DATA , Greg Shapiro en extra shows...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.