Winnen: 3x2 kaarten Zwarte Cross Festival 2011

Door Frits89 op 08 juni 2011 - 17:18 1 Tante Rikie is lief, gezellig, geïnteresseerd, de beste festivaldirectrice, staat altijd voor iedereen klaar, is altijd vrolijk, een goede zangeres en een voorbeeld voor alle vrouwen in Nederland! Toch?!

Of je dat nou wel of niet vindt… het is tijd om een ode aan Tante Rikie te schrijven! Daarmee kan jij namelijk kaarten voor het gezelligste festival van Nederland winnen: het Zwarte Cross Festival! En geen gewone kaarten. Nee! Je wint de felbegeerde campingkaarten, waarmee je alle dagen toegang hebt tot het festivalterrein én kunt overnachten op de festivalcamping.

Wat moet je precies doen?

Waarom vind jij Tante Rikie zo bijzonder? Is er iets wat je altijd al aan haar wou vertellen? Of ben je al jarenlang smoorverliefd op haar, maar durfde je dit nooit kenbaar te maken?

Grijp je kans, schrijf een ode aan Tante Rikie en mail deze vóór 16 juni naar [email protected] onder vermelding van 'Zwarte Cross 2011' en vermeld in het mailtje je volledige naam.

Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



haldernpop.jpg3

VEEL NIEUWE NAMEN VOOR HALDERN POPDe organisatie van Haldern heeft een flinke rij namen aan de affiche...

frontstage

NIEUWE KASABIAN, MADI EN MEER IN FRONTSTAGE RADIO! We worden oud! Deze week is het alweer tijd voor de 46e Frontstage Radio....

REACTIES

Avatar Evelyne
di 14 jun 2011 15:33

Evelyne Ookal ken ik Tante Rikie niet, ik vind het toch super cool van haar dat ze kaarten weggeeft voor Zwarte Cross!

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.