Nieuws rond Dour, ADE en Benicàssim

Door Frits89 op 16 juni 2011 - 17:32 1 De line-up van Dour is al zeer uitgebreid, maar dat weerhoudt de organisatie er niet van om nog 2 namen er aan toe te voegen. Sx en Kaf*k komen naar het Belgische festival. Zij behoren nu tot de programmering waar ook o.a. Suede, Flying Lotus, Klaxons, The Drums en Cypress Hill op staan.

Het Amsterdam Dance Event draait niet alleen maar om de muziek, maar er worden ook lezingen gehouden. Daniel Miller gaat praten over het overleven in de muziekbusiness. Mobiele entertainment guru Ralph Simon zal het Killer App Panel voorzitten, daarin zitten Stuart Dredge, Will Mills en Gareth Williams. Voor meer informatie klik hier.

Het Spaanse festival Benicàssim heeft een aantal kleinere namen toegevoegd aan de line-up. Gasteiz Gang, The Spires, Jane Joyd, Ramón Noguera and Optigan 1, Los Ginkas, Los Eterno, Sunta Templeton, Rojiblanco, Star Slinger, The Undertones, Pigbag, Chris Geddes(DJ Set), Gesaffelstein, Mary Anne Hobbs, Derrick Carter, Roska feat. Jamie George, Fake Blood en Russian Red zijn aanwezig op het festival dat plaatsvindt van 14 juli t/m 17 juli.

Ga je net zo hard op festivals als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



glastonburyfestivalnews18

TIJDSCHEMA GLASTONBURY 2011 BEKENDHet tijdschema voor de komende editie van Glastonbury festival is vandaag...

magneetnews

MAGNEET FESTIVAL EEN MAAND IN AMSTERDAM Van vrijdag 19 augustus t/m zondag 11 september wordt het Magneet Festival...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.