Geen Kwakoe Festival in 2011

Door RobZ op 22 juni 2011 - 10:09 1 Stadsdeel Zuidoost heeft besloten dat er dit jaar geen Kwakoe Festival komt. Het festival kon, ondanks 100.000 euro bijdrage van de gemeente, de begroting niet sluitend krijgen. Het festival rond muziek, voetbal en exotische culinaire ervaringen, is met ruim 250.000 bezoekers een van de grootste festivals van Amsterdam. Er waren al eerder problemen met de financiele afhandeling van het festival. Dat is een van de redenen dat de begroting nu niet sluitend gemaakt kan worden. Alle leveranciers willen van te voren betaald worden.

Altijd op de hoogte van al het festivalnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



concertatseanews15

RECOVER AT SEA IS DE OPLOSSING VAN CONCERT AT SEAIn plaats van twee dagen festivallen werd het slechts één dag genieten voor...

intothegravenews6

FRIESLAND KRIJGT METALFESTIVAL INTO THE GRAVE Leeuwarden krijgt op 13 augustus alsnog een metalfestival. Dat hebben de...

REACTIES

Avatar meneerbas
wo 22 jun 2011 10:37

meneerbas Als je met 250.000 bezoekers je begroting niet rond kunt krijgen, dan zou ik het management toch eens onder de loep nemen hoor..
Natuurlijk kost het veel geld om 250.000 mensen te managen (lees beveiliging etc.), maar volgens mij kunnen de baten nog veel groter zijn!

 1

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.