Winnen: 5x2 kaarten Bokpop 2011

Door KenStash op 07 juli 2011 - 17:03 1 Het Valkenburgse Openluchttheater is het oudste en één van de mooiste van Nederland. De organisatie van Bokpop vindt dat ook en daarom is deze locatie op zaterdag 16 en zondag 17 juli het decor van een gezellig festival.

Zaterdag trapt Bokpop af met het grootste hiphop evenement van Limburg. Op het affiche prijken die dag: Keizer, Kleine Viezerik, Fresku en Dret & Krulle. De zondag is gereserveerd voor het gezelligste popfestival van Zuid-Limburg. Onder meer Triggerfinger, Ana Popovic, Chef Special en Little Trouble Kids zullen dan hun kunsten vertonen om ook deze vierde editie van Bokpop tot een succes te maken.

Wil je Bokpop niet missen dit jaar? Festivalinfo mag 5x2 kaarten voor Bokpop weggeven.

Wil je zeker zijn van een kaartje? Deze zijn nog verkrijgbaar via de website van Bokpop. Festivalinfo heeft ook een Spotify Playlist gemaakt van het programma van Bokpop. Deze kun je hier vinden.

Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is aangeven in je Agendainfo dat je graag naar Bokpop 2011 wilt (Dat doe je hier). Heb je nog geen Agendainfo-account? Don't worry! Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je adresgegevens en een link naar je Agendainfo profiel naar [email protected] met als onderwerp 'Bokpop 2011'.

Let wel: Meedoen met deze winactie loopt tot maandag 11 juli 2011.

Nooit meer belangrijk festivalnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Attitude Holland plaatje3

WINNEN: KURT COBAIN T-SHIRT EN SLAYER WALLETDe winactie van het Rolling Stones t-shirt en de Led Zeppelin vlag is helaas...

das pop

DAS POP, NOSAJ THING E.A. VOOR LEFFINGELEUREN De 35e editie van Leffingeleuren komt met de vierde reeks namen. Ook Das...

REACTIES

geen avatar
do 07 jul 2011 18:40

greenstein Niet iedereen hoeft af te zakken :P

 0
Avatar bassplayer80
zo 10 jul 2011 07:55

bassplayer80 Ik wil graag gaan, gewoon omdat het cool is en na afloop kan ik naar huis rollen :D

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.