Adv: Gratis tickets voor Jameson Film Experience

Door Marz667 op 12 juli 2011 - 16:53 1 Jameson Whiskey houdt van film. Daar wordt geen geheim van gemaakt. Sterker nog; het is een voorliefde, die ze graag met de wereld delen. De Jameson Film Experience is hier een voorbeeld van, een filmbeleving op een unieke locatie en natuurlijk een excentrieke film.

In samenwerking met het International Film Festival Rotterdam organiseert Jameson Irish Wiskey een aantal filmevenementen waar de kijker in mee wordt gezogen, onderdeel van uitmaakt, door geïnspireerd wordt of gewoon heel hard om moet lachen. De eerst volgende Jameson Film Experience zal plaatsvinden op 27 juli op een unieke plek in Amsterdam. Wil jij hier bij zijn? Schrijf je hier in om kans te maken!

Net zoals bij de eerste Jameson Film Experience, waar 127 Hours werd vertoond, zal ook nu een film worden vertoond die je gezien moet hebben. Het is deze keer zelfs een exclusieve Nederlandse première! De film die vertoond gaat worden heet Hesher en gaat over een outcast die ongevraagd intrekt in de garage van een familie en de zoon des huizes onder zijn hoede neemt. Fijne bijkomstigheid is dat er meerdere nummers van Metallica in de soundtrack verwerkt zijn.
Hier bekijk je de trailer van Hesher.


De experience is natuurlijk niet compleet zonder afterparty. Hiervoor worden net als bij de selectie van de film alleen de beste DJ’s ingezet. Om kans te maken op de gratis tickets voor de film en afterparty moet je jezelf via Facebook hier inschrijven. Doormiddel van een loting en “wie het eerst komt wie het eerst maalt” maak je kans op de gratis toegangskaarten.



Ga je net zo hard op festivals als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



dour 2011

ALLEEN NOG DAGKAARTEN ZONDER CAMPING VOOR DOUR 2011De organisatie van Dour liet eerder al weten dat het goed gaat met de...

verkleedkistnews

OFFICIEUS VERKLEEDFEEST OP MELT! Twee Nederlandse festivalgangers hebben een evenement georganiseerd op de...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.