Toegangsregels en tijdschema Schollenpop bekend

Door Angel-a op 29 juli 2011 - 20:13 1 Voor het eerst in het 15-jarig bestaan van het Scheveningse strandfestival Schollenpop gaan de bezoekers op zaterdag 6 augustus te maken krijgen met een toegangscontrole waar gecontroleerd gaat worden op het meenemen van eigen consumpties en gevaarlijke voorwerpen.
Hoewel Schollenpop nog steeds voor alle bezoekers gratis toegankelijk blijft, worden onder andere blik en glaswerk niet meer op het festivalterrein toegelaten. De organisatie wil met deze maatregel de veiligheid en beheersbaarheid van het festival vergroten en wil er op deze manier voor zorgen dat de bezoekers gebruik maken van horecavoorziening van het festival.

Tijdens Schollenpop zijn er onder andere optredens van Killing Joke, Krystl, Dotan en Sonic Syndicate. Schollenpop vindt plaats op het Zuiderstrand van Scheveningen. Voor het complete programma en het tijdschema, kijk op de website van Schollenpop.

Ga je net zo hard op festivals als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



intothegreatwideopen

EXTRA KAARTEN INTO THE GREAT WIDE OPEN UITVERKOCHTVandaag gingen extra Into The Great Wide Open-kaarten in de verkoop, het ging...

Cult & Tumult1

ACDA EN DE MUNNIK EN MEER OP CULT & TUMULT Het jaarlijkse Cult & Tumult festival in Veldhoven heeft met Acda en de...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.