Dinsdag laatste Lowlandskaarten in verkoop

Door KenStash op 11 augustus 2011 - 11:46 1 Dinsdag 16 augustus om 11:00 uur gaan de allerlaatste 750 Lowlandskaarten in de verkoop. De organisatie heeft deze kaarten bewust achtergehouden om de zwarthandel op het laatste moment te frustreren. "Het zijn voornamelijk kaarten uit niet-gebruikte sponsorblokkades en relatiekaarten," zo laat het festival weten.

De verkoop vindt alleen plaats via de site van Ticket Service. Daarbij gooit Lowlands er ook nog een extra waarschuwing uit: "Alleen kaarten die je zelf via de officiële verkoopkanalen hebt gekocht, geven 100% zeker toegang tot Lowlands. Koop geen kaarten via (online)ticketbureautjes of sites als Markplaats. Kaarten uit de zwarthandel worden zo veel mogelijk ongeldig gemaakt en geven geen toegang tot het festival."

Voor meer informatie over die zwarthandel en een overzicht van de tot nu toe ongeldig gemaakte kaarten vind je hier.

Nooit meer belangrijk festivalnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



royalbeachconcertnews1

ROYAL BEACH CONCERT IN DE TEGENAANVALBob Reiche, organisator van het Royal Beach Concert, heeft laten weten dat...

vincentnews.jpg

ST. VINCENT, DRY THE RIVER E.A. VOOR CROSSING BORDER De Amerikaanse singer-songwriter St. Vincent en de Engelse folkrockband...

REACTIES

Avatar maddog
do 11 aug 2011 12:06

maddog Deden ze dat bij Pukkelpop ook maar zo.

 0
Avatar Mikeylism
do 11 aug 2011 12:35

Mikeylism Ik vind het met die wachtlijst op Pukkelpop beter geregeld, daarbij kun je daar niet je kaartje op straat door verkopen, omdat ze het met je naam en je ID controleren..

 0
geen avatar
vr 12 aug 2011 11:54

Boemba Er staan nu een dikke 2000 lowlandskaartjes op Marktplaats. Volgens mij niet eens van criminele handelaren, maar gewoon van mensen die een beetje teleurgesteld zijn in het programma. Die krijgen nu wel een beetje een trap na. Duur kaartje waar ze niet vanaf kunnen want Lowlands laat geen mogelijkheid onbenut om te benadrukken dat alles op marktplaats vals is...

 0
Avatar Wieke90
vr 12 aug 2011 13:57

Wieke90 Dan moet je maar niet te dom zijn om een duur festival kaartje te kopen voor iets waar nog geen 1 ding van de line-up bekend is.

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.