Winnen: 2x2 combikaarten Dutch Ladies Conventie

Door KenStash op 11 augustus 2011 - 13:18 1 Vrouwelijke tatoeëerders zijn hot. We kennen allemaal de extravagante Kat Von D en in Nederland hebben we Morrison Schiffmacher. Inderdaad, de dochter van en minstens net zo goed met inkt. Voor het magazine Tattoo Planet was het dan ook de hoogste tijd iets te doen met het vrouwelijk talent. Daarom organiseert het magazine een conventie welke is omgedoopt tot Dutch Ladies Conventie. De Dutch Ladies Conventie biedt je dé kans om de beste vrouwelijke artiesten aan het werk te zien en wie weet ga je na afloop met een prachtige 'made by a lady' tattoo naar huis!

Festivalinfo mag 2x2 combikaarten weggeven voor de Dutch Ladies Conventie op zaterdag 27 en zondag 28 augustus in Haarlem!

Het enige wat je hoeft te doen is aangeven in je Agendainfo dat je deze conventie niet wil missen (Dat doe je aan de rechterkant van deze pagina). Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai.

Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam, je adresgegevens en een link naar je Agendainfo profiel naar [email protected] met als onderwerp 'Dutch Ladies Conventie'.

Let wel:
Meedoen met deze winactie kan tot donderdag 18 augustus 2011

Nooit meer belangrijk festivalnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



nirwanatuinfeestnews22

NIRWANA TUINFEEST 2012 EERDER GEORGANISEERDNirwana Tuinfeest werd in 2010 rond 20 augustus georganiseerd en in 2011 rond...

MonstersBallnews

THE OPPOSITES E.A. OP MONSTERS BALL 2011 Zaterdag 29 oktober vindt de eerste editie van indoor Halloween Festival...

REACTIES

Avatar AztiQue
do 11 aug 2011 14:23

AztiQue gaaf!!

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.