De Festivalinfo-sfeerverslagen bestaan 2 jaar!

Door Marz667 op 17 augustus 2011 - 21:49 1 Op 17 augustus 2009 lanceerde Festivalinfo de sfeerverslagen! Vandaag is het precies twee jaar later en zijn er 500 sfeerverslagen on-line geplaatst. Festivalinfo is natuurlijk al jaren de plek voor al je festivalvoorpret, maar we hebben hieraan een extra dimensie kunnen geven. De sfeerreportage-sectie geeft een zo goed mogelijk beeld van de sfeer op de festivals en concerten.

Grote festivals als Pukkelpop, Pinkpop, Dour, Zwarte Cross, M'era Luna, Bospop, Rock Am Ring en Sziget werden aangedaan door onze sfeerfotografen, maar ook de kleine(re) festivals en steeds meer signeersessies worden vastgelegd. Festivalinfo heeft momenteel tientallen enthousiaste, leuke en goede sfeerfotografen om heel Nederland en België mee te coveren. We blijven hiernaast natuurlijk ook doorgaan met het fotograferen van artiesten op festivals en concerten.

..
..
..
..
..

De sfeerreportage-sectie vind je in het hoofdmenu op Festival- en Podiuminfo onder het linkje 'sfeerreportages'. En aan de linkerkant van elke pagina vind je een lijst van de laatst gepubliceerde sfeerreportages. Festivalinfo krijgt van veel bezoekers en festivalorganisatoren positieve reacties rond de sectie. Ook wij vinden het een goede toevoeging en hebben met 200 sfeerverslagen in het eerste jaar en 300 sfeerverslagen in het tweede jaar een goede groei beleefd.

Ga je net zo hard op festivals als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



CrossingBorder_Goed.jpg

DRIE NIEUWE NAMEN VOOR CROSSING BORDERDe organisatie van het kunst- en literatuurfestival Crossing Border heeft...

frontstage

LUISTER NAAR FRONTSTAGE RADIO 56! Met onze wekelijkse radioshow Frontstage Radio kunnen we er natuurlijk ook...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.