ADV: Derde deel voor computerspel Max Payne

Door Marz667 op 15 september 2011 - 12:46 1 In 2001 kwam het computerspel Max Payne op de markt. Twee jaar later verscheen er een vervolg en in 2008 een gelijknamige verfilming. Nog een editie in de succesreeks is een logisch gevolg. Max Payne 3 belooft een grimmige, donkere en actierijke ervaring te bieden voor nieuwe en oude fans van deze historische franchise. Naast de single-player campagne, is Max Payne 3 het eerste deel in de serie die een multiplayer ervaring introduceert.

Het spel gaat verder waar de bedenkers, Remedy Entertainment, zijn gestopt met Max Payne 2. Max Payne 3 is een samenwerking van het wereldwijde Rockstar Games-ontwikkelteam. De game maakt gebruik van de nieuwste technologieën voor een filmische en actievolle beleving. Dit samen met de laatste ontwikkelingen in Natural Motion physics en een nieuwe versie van Rockstar’s eigen Rockstar Advanced Game Engine, creëren een ongeëvenaarde gameplay ervaring, met een uitgebreide keuze in realistische wapens, een intelligent cover systeem en het onmisbare Bullet-Time mechanisme.


De New Yorkse detective Max Payne wordt in het nieuwste deel nog steeds achtervolgd door zijn herinneringen uit zijn traumatisch verleden. Max begint een nieuw leven in de particuliere beveiliging van een rijke industrieel magnaat en zijn familie in Sao Paulo, Brazil. Als de bendes nu juist die familie bedreigen, is Max genoodzaakt om te vechten voor de goede naam van zijn cliënt. Dit is de enige manier om eindelijk van de demonen af te komen die hem mentaal al zolang hebben gemarteld. Check hier de trailer van dit vette spel





Ga je net zo hard op festivals als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



24uurcultuurnews

24 UUR CULTUUR KRIJGT EEN VERVOLGDe organisatie vindt 24 Uur Cultuur een geslaagd experiment en voor herhaling...

Haagsepopweek

EERSTE VIJFENDERTIG NAMEN VOOR DE HAAGSE POP WEEK Tijdens de 11e editie van de Haagse Pop Week zullen meer dan 100 bands...

REACTIES

Avatar alex666
do 15 sep 2011 19:31

alex666 heb er geen probleem mee hoor... maar wat heeft dit met festival/podium/cabaret info te maken???

 0
Avatar koen88
do 15 sep 2011 20:15

koen88 Haha inderdaad. Maar wel cool!

 0
Avatar kuifjeschaap
do 15 sep 2011 23:27

kuifjeschaap Wat heeft dit met een festival te maken???
Als ik dit had willen weten had ik wel op computerspelvoornerdsinfo.nl gekeken.

 0
Avatar Randier
vr 16 sep 2011 10:35

Randier Het is een advertentie (zie ADV).

In de toekomst zou ik 'computerspel' vervangen voor 'game' of 'videogame', beste nieuwsredactie. Dan wordt het wat serieuzer genomen door mensen die er interesse in hebben.

 0
Avatar noname
vr 16 sep 2011 11:05

noname Niet huilen, schoorsteen moet roken. Geloof niet dat er veel mensen die jaarlijks een paar 10-tjes doneren voor het in de lucht houden van deze goeie website. K vind dat festivalinfo nog erg netjes is met hun reclames. Het kan echt veeel gekker!

 0
Avatar philmeister
vr 16 sep 2011 15:17

philmeister Haha vet. Hoort hier wel niet maar toch, vet :) Anyway als dit reclame moet zijn vind ik het toch maar raar. Gamers wisten al langer dat dit er zat aan te komen. En ja hier zijn ook enorm veel niet gamers dus snap niet goed wat het hier komt doen. Betwijfel ook ofdat Take2 wel op de hoogte is van een site als festivalinfo.

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.