Haagse artiesten mogen ook in 2012 naar SXSW

Door Marz667 op 06 oktober 2011 - 11:39 1 Ook in 2012 maken Haagse bands kans om op te treden tijdens SXSW. Dit jaar loopt het project via The Hague Music Export, onderdeel van het Haags Pop Centrum. Om kans te maken op een plek op SXSW moeten bands zich eerst zelf inschrijven voor het festival. Dat kan nog tot vrijdag 4 november en alleen via Sonic Bids.

Nadat je je (als band) hebt ingeschreven voor SXSW krijg je in december te horen of je wordt uitgenodigd om op op te komen treden. De afgelopen twee jaar hebben de Haagse bands The Deaf, Pop Up Animal Kids, Woot, So What, John Dear Mowing Club, NiCad, Pitch Blond en ReBelle zich kunnen presenteren op SXSW.

Nooit meer belangrijk festivalnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



PersistenceTour2012news

VOORVERKOOPDATUM EN -PRIJS VOOR PERSISTENCE TOURKaarten voor de Nederlandse editie van het rondreizende festival Persistence...

festyland1

WINNEN: DAGKAARTEN EN COMBIKAARTEN VOOR FESTYLAND IN... Volkel wordt weer FestyLand! Op vrijdag 14, zaterdag 15 en zondag 16 oktober...

REACTIES

Avatar deGus
vr 07 okt 2011 00:23

deGus Dit hele Nederlandse SXSW gebeuren is één grote grap.
Zorg er maar voor dat de NL bands onderverdeeld worden in zaaltjes met fatsoenlijke USA bands en dan wordt het misschien nog eens wat.

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.