Benediction naar Stonehenge festival 2012

Door JT1990 op 12 oktober 2011 - 13:28 1 De Britse deathmetalband Benediction gaat één van de hoofdacts worden voor het Stonehenge festival 2012, dat heeft het festival vandaag bekend gemaakt.

De band is altijd blijven acteren in de middenmoot van het genre. Het meest beroemd echter is de band vanwege het leveren van zangers (grunters) aan bekende bands als Napalm Death en Bolt Thrower en het huidige dienstverband van drummer Nicholas Barker, die furore maakte in bands als Cradle Of Filth en Dimmu Borgir.

Het festival wordt op zaterdag 28 juli georganiseerd in De Buze te Steenwijk, een stad in de provincie Overijssel. Informatie over de voorverkoopdatum en -prijs is nog niet vrijgegeven.

Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



leguesswho2011news

EMA TOCH NIET OP LE GUESS WHO?Het ziet er naar uit dat de Amerikaanse zangeres Erika M. Anderson, beter...

explore-the-northnews

AKRON/FAMILY EN MEER OP EXPLORE THE NORTH Het nieuwe Friese festival Explore The North voegt vandaag een aantal nieuwe...

REACTIES

Avatar Solar.Cell
wo 12 okt 2011 14:39

Solar.Cell BRUUT!

 0
geen avatar
wo 12 okt 2011 15:08

Sjappieeextra super bruut natuurlijk! maar waarom wordt elke poep/scheet van stonehenge wel geplaatst maar niet die van braindeadfest die over 2week al is ipv een jaar, in dezelde toko plaatsvindt en vomitory als headliner heeft ;)

 0
Avatar jos_theboss22
wo 12 okt 2011 20:55

jos_theboss22 gave headliner

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.