Muziek en filmfestival PLAY bijna rond

Door JT1990 op 19 oktober 2011 - 10:42 1 Met de film toevoegingen zoals de documentaire over U2 als slotfilm, de wereldpremières van films over Happy Camper en CCC Inc. is het programma zo goed als compleet. Qua muziek wordt er ook weer wat aan toegevoegd want Finn Silver mag ook aan de line-up worden toegevoegd, ook Anton Corbijn en Bram van Splunteren zijn met hun films aanwezig. Anton heeft zijn top 3 samengesteld qua films en zal Dig!, The Harder They Come en The Last Waltz laten zien op het festival. De zondag zal worden afgesloten door Bram van Splunteren in A Night With Bram van Splunteren. Hierin zullen ene aantal klassieke muziekdocumentaires vertoond worden in het bijzijn van de filmmaker. Denk hierbij aan de documentaires van The Red Hot Chili Peppers en Urban Dance Squad. Naast dit al komt we ook een interviewsessie met o.a. Henny Vrienten en Joost van Bellen.

De eerste editie van PLAY vindt plaats van donderdag 17 t/m zondag 20 november 2011. De kaartverkoop voor alle muziekprogramma's en de film van Sigur Rós is inmiddels gestart, het filmprogramma zal eind oktober in de verkoop gaan.

Nooit meer belangrijk festivalnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



crossingbordernews

PASSE-PARTOUTS CROSSING BORDER UITVERKOCHTNadat kortgeleden de vrijdagtickets voor Crossing Border al uitverkocht...

roadburnnewss.jpg

VOORVERKOOPINFORMATIE EN NIEUWE NAMEN VOOR ROADBURN Alle informatie omtrent de kaartverkoop van Roadburn is nu bekend en die zijn...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.