Benelux Reaggea Contest ook weer in 2012

Door JT1990 op 03 november 2011 - 15:02 1 Speel je in een jonge reggae, dub, ska, ragga, dancehall, Afro-reggae of samba-reggae groep in de Benelux? Dan kan je jezelf met je band hier inschrijven voor de Benelus Reggea Contest. Als je staat ingeschreven maak je kans om op Dour 2012 te spelen.

Vorig jaar was deze competitie er ook al en toen won Wahwahsda. Dit jaar kan je dus zelf winnen, maar zoals één van de band leden zelf al zegt: "Muziek zou geen competitie mogen zijn. Enkel de inschrijving zagen wij dus al als een overwinning. Het is gratis publiciteit voor je groep, veel mensen die je muziek beluisteren en je hebt een kans om door te gaan naar de finale."

Dit jaar zal het prijzenpakket voor de winnaar van de Benelux Reggae Contest bovendien nog eens flink uitgebreid worden met optredens op Reggae Geel, Zwarte Cross Festival, Kokopelli Festival, Reggae In Duketown, Festival Afrique-Carib en de Petrol Club.

Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



fotosnews.gif

NIEUWE (SFEER)VERSLAGEN GEPLAATST OP FESTIVALINFOMet Paaspop Schijndel over 154 dagen begint het festivalseizoen weer, maar...

roadburnnewss.jpg

WEER NIEUWE NAMEN ROADBURN FESTIVAL EN AFTERBURNER Roadburn heeft opnieuw vijf nieuwe namen bevestigd voor het festival en de...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.