Danko Jones naar Wacken 2012 en meer info

Door JT1990 op 04 november 2011 - 13:16 1 Wacken heeft net bekend gemaakt dat Danko Jones naar het festival zal komen om een Spoken Word te doen, dit is wat anders dan de meeste optredens van deze garage-rocker. Hij zal gaan vertellen over, hoe kan het ook anders, rock n' roll. Danko Jones zei zelf: "Het is alweer zeven jaar geleden dat ik een Spoken Word deed. In die tijd heb ik me afgevraagd wat het waard was om het over te hebben. Op Wacken zal ik het gaan hebben over mijn passie die ik heb gekweekt tijdens mijn leven. Kom en luister naar mijn bekentenis."

Hiernaast maakt Wacken ook bekend dat er alweer 55.000 kaarten zijn verkocht en dat de laatste 20.000 nu dus weggaan. Ze verwachten dat het met deze snelheid nog voor de kerst gaat uitverkopen, iets wat geen uitzondering is voor dit festival. Ook is er een officieel ruil centrum voor je kaarten, als je onverwachts toch niet naar het festival toe kom. Hier kan je dus ook kaarten kopen van andere festival bezoekers die niet meer kunnen.

In november zal Wacken ook weer een hoop nieuwe namen naar buiten brengen. Hiernaast komt er in december ook weer een x-mas kalender waar elke dag een band bekend wordt gemaakt. Ook zijn er weer leuke winacties in december!

Nooit meer belangrijk festivalnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



szigetnewss.jpg18

PRIJZEN VAN 20E SZIGET BEKENDDe prijzen voor de twintigste editie van Sziget zijn bekend gemaakt, die zijn...

dokkemopenairnews4

DATUM 7E EDITIE DOKK'EM OPEN AIR EN EERSTE BANDS BEKEND In 2012 zal de zevende editie van Dokk'em Open Air plaatsvinden op 29 en 30...

REACTIES

Avatar SnarfLiono
vr 04 nov 2011 14:52

SnarfLiono "How to be an arrogant asshole in the rock business" by D. Jones.

 -1
Avatar BasP
vr 04 nov 2011 15:56

Wrong SnarfLiono schreef:
"How to be an arrogant asshole in the rock business" by D. Jones.


Het levert em wel bekendheid, doet ie goed. :)

 1
Avatar Megalomaniac
vr 04 nov 2011 17:03

Megalomaniac Man, Danko Jones vind ik altijd een held op het podium. Hij verteld altijd met zoveel passie en humor tegelijk! Ge-wel-dig

 1
Avatar jos_theboss22
vr 04 nov 2011 20:15

jos_theboss22 Ik vindt zijn optredens op zich best leuk hoor. Maar goed dat ie een keer een hele optreden gaat praten. Maybe laat het dan wat meer achterwege tijdens normale optredens want dat praat ie mij soms ook wel te veel.

 -1
Avatar Guidovm
wo 09 nov 2011 04:31

Guidovm Danki is juist n supoer toffe gast had interactie met hem hij zag me cadillac liplezen tijdens de eerste noot,hij blij knikken! Super snelle intelligente gast! Ja wel veel zelfvertrouwen daar moet je tegen kunnen maar als je zelf n persoonlijkheid bent dan gaat je dat lukken;-)

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.