Fake Blood met DJ-set op I Love Techno

Door HarmG op 07 november 2011 - 14:59 1 De organisatie van I Love Techno maakt vandaag bekend dat Fake Blood zijn nieuwe live projectie niet op tijd klaar heeft voor het festival. Hij komt wel langs, maar met een DJ-set. Als gevolg hiervan is zijn optreden verplaatst naar de Blue Room en neemt Birdy Nam Nam zijn plek in de Yellow Room over.

Het festival vindt plaats op 12 november in de Flanders Expo te Gent. Er zijn nog kaarten verkrijgbaar via de website. Een ticket kost 50 euro.

Altijd op de hoogte van al het festivalnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



TheStoneRosesnieuws

THE STONE ROSES NAAR BENICÀSSIM FESTIVAL EN T IN THE...De Britse alternatieve rockband The Stone Roses komt naar Benicàssim...

mariaheide monsters

TIJDSCHEMA MONSTERS OF MARIAHEIDE ONLINE Het tijdschema van Monsters Of Mariaheide 2012 staat vanaf vandaag online. De...

REACTIES

Avatar Lukas(:
ma 07 nov 2011 16:21

Lukas(: Ik weet niet wat het op lowlands was, live of dj. Maar ik vond het een van de meest verrassende dingen! Heb echt heerlijk staan stuiteren daar!

 0
Avatar Guidovm
wo 09 nov 2011 04:30

Guidovm was live! Op Melt deed ie vorig jaar n dj set helaas door management Massive Attack slechts 30 min die vonden t storende herrie!
Was meesterlijk!!!

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.