Camping Zwarte Cross wordt groter en meer informatie

Door JT1990 op 16 november 2011 - 10:56 1 Hoewel er afgelopen jaar op Zwarte Cross al 17.500 campingplaatsen waren, wordt de camping volgend jaar uitgebreid naar 20.000 campingplaatsen. Reden hiervoor is dat de camping vorig jaar stijf uitverkocht was.

Verder is er ook nog het nieuws, dat de inschrijvingen voor alle crossklassen maandag gaan beginnen. Vanaf maandag 11.00 kan er ingeschreven worden voor alle verschillende crossklassen. De afgelopen jaren was het binnen tien minuten vol, dus als je erbij wilt zijn moet je snel reageren! Ook zijn er twee nieuwe klassen aan toegevoegd. Dit zijn de Maritieme klasse en de Muzikanten klasse.

Over de line-up is helaas nog niks bekend, maar de kaartverkoop start voor leden op 28 november.

Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



CrossingBorder_Goed.jpg

ED SHEERAN EN MEER OP 3VOOR12 SESSIES CROSSING BORDERNet als voorgaande jaren, kunnen bezoekers van het Crossing Border Festival...

eurosonicnoorderslagnews.jpg1

NIEUWE NAMEN VOOR ZOWEL EUROSONIC ALS NOORDERSLAG Gisteren hadden we nog nieuwe namen voor Eurosonic/Noorderslag , maar...

REACTIES

Avatar Jorrit
wo 16 nov 2011 13:08

Jorrit No offense hoor, maar jij maakt altijd de meest schele zinnen.

Lees deze zin nog even na; Verder is er ook nog het nieuws, dat de inschrijvingen voor alle crossklassen gaan maandag beginnen. Deze inschrijvingen kunnen vanaf 11.00 van start gaan.

 0
Avatar sties1
wo 16 nov 2011 13:15

sties1 Jorrit schreef:
No offense hoor, maar jij maakt altijd de meest schele zinnen.

Lees deze zin nog even na; Verder is er ook nog het nieuws, dat de inschrijvingen voor alle crossklassen gaan maandag beginnen. Deze inschrijvingen kunnen vanaf 11.00 van start gaan.


dat is zijn goeiste nederlands

 -1
Avatar JT1990
wo 16 nov 2011 13:19

JT1990 Heb het aangepast inderdaad, ging even wat mis met het opnieuw formuleren van zinnen waardoor er een wirwar ontstond. Bedankt voor de feedback

 0
Avatar Guidovm
vr 18 nov 2011 05:26

Guidovm Muzikanten klasse lachen man!
Omdat iedereen hier Zwarte cross wel stoer lijkt als stads rakker maar niemand de stap durft te nemen mee te gaan dit jaar maar eens werken daar(werd getipt door n dame op ander festival!)

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.