Play Me, I'm Yours piano's worden verkocht voor goede doel

Door JT1990 op 30 november 2011 - 11:12 1 Op donderdag 8 december organiseert Incubate in Tilburg een kijk- en koopdag voor de Play Me, I'm Yours piano's. Incubate had dit jaar 103 piano's in openbare ruimtes in Tilburg en omstreken geplaatst onder het mom van: Play Me, I'm Yours.

Play Me, I'm Yours is het project van Luke Jerram. Luke is een Britse kunstenaar en hij gaf iedereen de gelegenheid om de vrolijk versierde piano's te bespelen. Nu komt er als afsluiting van dit succesvolle project de mogelijkheid om de piano's te kopen. Deze opbrengst gaat naar stichting No Guts No Glory die geld inzamelt voor behandelingen tegen kanker.

Omdat de sommige piano's in die zeven dagen last hebben gehad van regen zijn niet alle piano's te gebruiken als instrument. Hierdoor zijn er twintig piano's weggegeven aan basisscholen, buurtcentra en culturele podia. Op 8 december worden in ieder geval dertien topstukken ter verkoop aangeboden.

Heb je interesse in zo'n piano? Vanaf dinsdag 6 december zullen er foto's worden geplaatst op www.inlog.org van de dertien speelbare piano's. De prijzen varieren tussen de 50 en de 150 euro, exclusief bezorgkosten (25 euro binnen Tilburg, 35 euro in de regio). De niet verkochte piano's worden t/m 15 januari geveild op de Incubate site.

Altijd op de hoogte van al het festivalnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



nieuwjaarkerstnews.jpg1

OUD- EN NIEUW FESTIVAL NSDM AFGELASTHet Oud & Nieuw Festival op de NDSM werf zal dit jaar helaas niet...

roskildefestivalnews.jpg13

BJÖRK OOK NAAR ROSKILDE Eerder gaven we al bericht dat Bruce Springsteen zichzelf had bevestigd voor...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.