Njoy Festival gaat niet door!

Door Yeahroen op 24 mei 2005 - 16:24 1 NJOY, the Festival, wat plaats zou vinden in het weekend van 10 tot en met 13 juni op het festivalterrein van Wailibi World, gaat niet door. (Bekijk hier de programmering van Njoy 2005)

Sander Groet, ID&T: 'Wij wilden NJOY dit jaar voor de tweede keer neerzetten. Hoewel de kaartverkoop vorig jaar niet goed verliep, zijn we ervan uitgegaan, mede door de goede reacties op de eerste editie, dat het dit jaar beter zou gaan. Helaas hebben we moeten constateren dat de kaartverkoop achterblijft bij de verwachtingen. Vorig jaar hebben we dit opgelost door vele kaartenacties met verschillende partijen, maar dat wilden we dit jaar niet meer doen. Dan is de afweging, gaan we het festival verkleinen of stoppen we ermee. Wij hebben voor dat laatste gekozen.
Het is ID&T dus niet gelukt om een evenement met ook pop en rock van de grond te krijgen. We moeten de hand in eigen boezem steken. Anders dan Sensation, Mystery Land of Innercity is NJOY klaarblijkelijk niet sterk genoeg gebleken in de overvolle markt van popfestivals. Dit is een harde maar leerzame les met het oog op toekomstige ID&T evenementen'.

De Sp!ts Breakthrough Awards vinden overigens wel gewoon plaats. De finale hiervan zou op NJOY plaatsvinden maar de organisatie is bezig met een vervangende locatie.

Bezoekers die een ticket hebben gekocht krijgen uiteraard hun geld terug.

Deelnemers aan de Festivalinfo.nl Njoy-vrijkaartenactie, niet getreurd! Ongetwijfeld vinden er hier binnenkort weer nieuwe mooie prijsvragen of acties plaats.Lowlands2005

9 NIEUWE NAMEN VOOR LOWLANDS 2005Op de websites van Zita Swoon , Whighnomy Brothers , 433fm Silent Disco...

Pukkelpop 2004 (trein)

HÉÉL VEEL NIEUWE NAMEN VOOR PUKKELPOP 2005 Alweer veel nieuwe namen voor Pukkelpop uitgelekt. Leuke/nieuwe namen hieruit...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.