Beatstad Festival: alleen voor inwoners met kengetal 070

Door Jazza op 07 juni 2005 - 03:05 1 Een beetje vreemd is het wel: het Beatstad festival wordt dit jaar voor het eerst gehouden, maar alleen inwoners wiens telefoonnummer met 070 begint mogen komen. Dit betekent dat alleen mensen uit Den Haag, Voorburg, Leidschendam, Rijswijk, Wassenaar, Ypenburg en Leidschenveen op 3 september naar het Malieveld in Den Haag mogen komen om Di-Rect, Kane en Golden Earring te zien.

Dit maakte de organisatie vandaag bekend. Het festival wordt gehouden als een feestje voor Hagenezen, en daarom mogen er alleen kaartjes worden verkocht aan mensen die in het 070 gebied wonen. De voorverkoop verloopt echter wel via de Ticketservice, maar wie dacht zo onder de Den Haag-only regeling uit te komen komt bedrogen uit: door het gebruik van een speciaal telefoonnummer en een url kunnen alleen Hagenezen de kaartjes kopen. Maar er is wel een manier om op een andere manier aan kaartjes te komen, ook als je niet in het 070 gebied komt. Moet je wel even naar het postkantoor in een van bovengenoemde steden voor een kaartje.

Klik hier voor meer informatie over het Beatstad Festival.Solarweekend

SOLAR WEEKEND FESTIVAL: "SATISFY YOUR SENSES"Solar Weekend Festival is het nieuwe, eigenzinnige tweedaagse festival dat...

Peacedog2005logo

WINNEN: PASSE-PARTOUTS PEACEDOG FESTIVAL Zo! Heeft het Peacedog festival even een mooie line-up. Want met LPG,...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.