Vroegevogelkorting en nieuwe namen Highlands Festival

Door Marz667 op 07 februari 2012 - 14:31 1 Highlands Festival bevestigde eerder de komst van Uriah Heep en Julian Sas, maar heeft ondertussen de bijna complete line-up vrijgegeven. Vrijdag 1 en zaterdag 2 juni zullen achttien artiesten het festival in Amersfoort aandoen.

Mothers Finest, Veldman Brothers, Wishbone Ash, Zakiya Hooker, Lefthand Freddy, Aynsley Lister, Ian Parker, Jon Amor, J.W. Jones, BluesMotel, Flavium en Danny Bryant komen ook naar het Stadspark Schothorst in Amersfoort-Noord. Het programma wordt binnenkort nog aangevuld met vier bands.

Kaarten gaan momenteel weg met een vroegevogelkorting. De toegangskaarten kosten tot 1 april voor de vrijdag 22,50 euro, voor zaterdag 37,50 euro en een combikaart gaat weg voor 47,50 euro.

Ga je net zo hard op festivals als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



kraantjepappienews

KRAANTJE PAPPIE EN MEER VOOR PEDRO PICO POPHiphopper Kraantje Pappie komt naar Pedro Pico Pop, dat bevestigt de...

JaimiFaulknernews

JAIMI FAULKNER OOK OP RHYTHM & BLUES NIGHT De in Duitsland woonachtige Australiër Jaimi Faulkner komt niet alleen naar...

REACTIES

geen avatar
di 07 feb 2012 17:45

warrior Dat is toch het festival wat in 2009 van de daken brulden dat ze eindelijk iets bijzonder gingen bieden in Nederland, hahahha, zit geen 1 band bij die vorig jaar niet te zien is geweest in het kroeg en clubcircuit!

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.