Rosemary's Sons, Voicst en meer in Essent tent

Door Hans Hilberts op 10 juli 2005 - 19:54 1 Op 21 Augustus geven ‘The Sons’ tussen 15:00 en 15:30 uur in de Essent Award Tent een akoestische sessie. Om het klein en exclusief te houden is het de bedoeling dat er een “silent concert” gehouden gaat worden. Andere artiesten die ook een vergelijkbaar optreden geven in de Essent tent zijn: Voicst, Stuurbaard Bakkebaard, Gem en Kirsten. Officieel zijn dit geen Lowlands optredens en daarom zullen deze artiesten ook niet te vinden zijn op de Lowlands site. Vreemd maar waar!

Het publiek en de band krijgen koptelefoons op. Dit verhoogt het exclusieve karakter van het concert en geeft het gevoel dat de bands alleen voor jou spelen. Het optreden is naast de Alpha tent en gaat dicht tijdens het optreden.

Tevens werd deze week bekend dat hiphop formatie Duvelduvel zal spelen op Lowlands en dat het optreden van Jaga Jazzist niet doorgaat.

Lowlands 2005turbonegro

TURBONEGRO OP HET SZIGET FESTIVALDe grote rocksensatie van het moment Turbonegro zal dit jaar ook het Sziget...

Motoerhead-_news

MOTÖRHEAD ZEGT O.A. ROCK ZOTTEGEM 2005 AF We hadden het zelfs zo mooi op de banner staan van Rock Zottegem. Helaas gaat...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.